Застраховка

22.06.2020

ВАШИТЕ ПЪТУВАНИЯ СА ПО-БЕЗОПАСНИ С DINERS CLUB

Картата Diners Club носи уникално чувство за сигурност със застрахователна полица при пътуване в чужбина и полица за застраховка за злополука, която се активира чрез редовното използване на картата на местата за продажба.

Закупувайки пътуванията си с Diners Club Card, вие автоматично и безплатно получавате  ексклузивно застрахователно покритие, персонализирано според вида на Вашата карта. Покритието, валидно при пътувания в чужбина  Ви защитава, например в случай на пътнотранспортни произшествия, забавяне на доставката на багаж, закъснение или отмяна на полет, медицински разходи след инцидент или заболяване и други неочаквани събития в чужбина.  

 • Застраховка "Пътуване в чужбина"
 • Притежателите на корпоративни кредитни карти Diners Club и Evolve имат безплатна Застраховка "Помощ при пътуване и Злополука".

  За да ви предпази от непредвидени събития, които могат да възникнат, когато пътувате със самолет, полицата ви покрива в случай на закъснение на полета повече от 4 часа.

  Ако по време на Вашия полет  личният Ви багаж не пристигне до вашата дестинация в рамките на 6 часа след  времето на пристигане, полицата Ви дава право да  възстановите разходи, свързани с покупката на вещи от първа необходимост, необходими за продължаването на пътуването, за да замените останалите във Вашия багаж.

  В случай, че Ви е необходимо съдействие или повече информация относно застраховката, може да се обърнете към ДЖЕНЕРАЛИ ЗАСТРАХОВАНЕ АД, на: 

  телефон: +359 2 92 67 222

  e-mail: assistance.claims.bg@generali.com