Застраховки

02.04.2021

ВАШИТЕ ПЪТУВАНИЯ СА ПО-БЕЗОПАСНИ С DINERS CLUB

Картата Diners Club носи уникално чувство за сигурност със застрахователна полица при пътуване в чужбина и полица за застраховка за злополука, която се активира чрез редовното използване на картата на местата за продажба.

Закупувайки пътуванията си с Diners Club Card, вие автоматично и безплатно получавате  ексклузивно застрахователно покритие, персонализирано според вида на Вашата карта. Покритието, валидно при пътувания в чужбина  Ви защитава, например в случай на пътнотранспортни произшествия, забавяне на доставката на багаж, закъснение или отмяна на полет, медицински разходи след инцидент или заболяване и други неочаквани събития в чужбина.

 • Застраховка "Пътуване в чужбина"
 • Застраховка "Рак на гърдата"
 • Застраховки за кредитни карти Prive
 • Притежателите на кредитни карти Diners Club Classic и Evolve Classic, както и дамите с Evolve First Lady Pink и Red, имат безплатна Застраховка "Помощ при пътуване и Злополука".

  За да ви предпази от непредвидени събития, които могат да възникнат, когато пътувате със самолет, полицата ви покрива в случай на закъснение на полета повече от 4 часа.

  Ако по време на Вашия полет  личният Ви багаж не пристигне до вашата дестинация в рамките на 6 часа след  времето на пристигане, полицата Ви дава право да  възстановите разходи, свързани с покупката на вещи от първа необходимост, необходими за продължаването на пътуването, за да замените останалите във Вашия багаж.

  В случай, че Ви е необходимо съдействие или повече информация относно застраховката, може да се обърнете към ДЖЕНЕРАЛИ ЗАСТРАХОВАНЕ АД, на: 

  телефон: +359 2 92 67 222

  e-mail: assistance.claims.bg@generali.com


 • Притежателите на  First Lady Evolve ползват и включена допълнителна застраховка "Рак на гърдата".

  Застрахователното покритие е валидно, ако кредитната карта е ползвана за извършване на трансакции на АТМ или ПОС поне веднъж в рамките на 6 месеца преди датата на настъпване на застрахователното покритие.
  В случай, че Ви е необходимо съдействие или повече информация относно застраховката, може да се обърнете към ДЖЕНЕРАЛИ ЗАСТРАХОВАНЕ АД, на:
  телефон: +359 2 92 67 222
  e-mail: assistance.claims.bg@generali.com

 • Уникална застраховка “Защитени покупки” с лимит на единична щета до 3000 евро и общо за година до 20 000 евро за карта. При тази застраховка застрахователят възстановява всяка финансова загуба, претърпяна в 90 дневен срок от покупка на потребителски стоки, при кражба чрез взлом или грабеж на тези стоки, закупени с Diners Club Privé.

  Пътническа застраховка с покритие до 150 000 евро и поемане на разноски за медицинско обслужване в чужбина до 50 000 евро, както и покритие до 100 000 евро при евентуална смърт при злополука на територията на България.

  Допълнителна информация може да получите от ДЖЕНЕРАЛИ ЗАСТРАХОВАНЕ АД, на: 

  телефон: +359 2 92 67 222

  e-mail: assistance.claims.bg@generali.com