Приоритетен достъп на Летище София с услугата Mastercard Fast Track

01.06.2020

Приоритетен достъп на Летище София с Вашата кредитна карта Evolve

С услугата Fast Tracк, предоставена от Mastercard за всички притежатели на кредитни карти Evolve, издадени от Дайнърс клуб България, сега може да се насладите на предстоящия полет още по-пълноценно.

Mastercard Fast Track позволява приоритетно преминаване през първа проверка на лични документи и приоритетна лента за проверка на багаж на Летище София – Терминал 2.

Комбинирайте бързият достъп до задължителните проверки с достъпа до VIP летищните салони и се насладете на предстоящото Ви пътуване!


Условия за ползване на услугата Fast Track:

  1. Услугата е достъпна само за притежатели на кредитни карти Evolve, издадени от Дайнърс клуб България АД.
  2. Услугата се предлага само на Терминал 2 на Летище София и не е нужна предварителна заявка. За по-лесно ориентиране, в салона на летището, картодържателите е нужно да търсят брандировка Mastercard Fast Track.
  3. Всеки картодържател на Evolve кредитна карта има право на 1 (един) придружител, безплатно.
  4. Деца до 6 години използват услугата, безплатно.
  5. При използване на Fast Track е нужно да валидирате своята карта Evolve на предоставения Ви POS терминал, при проверка на личните Ви документи и бордна карта. При валидацията, картата Ви, не се задължава, а единствено се удостоверява, че има право да използва услугата. Това се извършва по пърите 6 (шест) цифри на Вашата карта – нейният BIN.
  6. Услугата Fast Track не включва приоритетно преминаване през паспортна проверка на граничен контрол.

 Преминете приоритетно на Летище София и използвайте повече време за себе си с Програмата ни за достъп и консумация до летищните салони!